برای نمایش بهتر وب سایت از ورژن جدید مرورگر فایرفاکس یا گوگل کروم استفاده نمایید.

دانلود ورژن جدید فایرفاکس دانلود ورژن جدید کروم
English فارسی
logo

مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاهDisaater and Emergency Medical Management Center

فهرست اصلی
تاریخ : پنجشنبه 3 آبان 1397
کد 2347

اولین رزمایش بزرگ زیستی کلانشهری ایران در تبریز  برگزار شد.

رزمایش بزرگ پدافند غیرعامل (پدافند زیستی) در سه شهر تبریز، سراب، مرند به صورت همزمان اجرا شد.
اولین رزمایش بزرگ زیستی کلانشهری ایران در تبریز  برگزار شد.
رزمایش بزرگ پدافند غیرعامل (پدافند زیستی) در سه شهر تبریز، سراب، مرند به صورت همزمان اجرا شد.

به گزارش روابط عمومی مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی تبریز در این رزمایش که صبح روز چهارشنبه 2/8/97 مصادف با هفته پدافند غیرعامل برگزار شد. 8 گروه پدافند غیرعامل حضور فعال  داشتند  که از این هشت کارگروه  مسئولیت سه کارگروه (تریاژ، تخلیه، درمان) بهداشت و پیشگیری و تشخیص و آشکارسازی بر عهده دانشگاه علوم پزشکی تبریز بود و شرح وظائف کارگروهها مرتبط با سناریو (مسمومیت غذائی 400 نفر از دانش آموزان مدرسه) انجام گرفت.

 مهندس راستگو فرماندار تبریز از اقدامات سریع، تخصصی و هماهنگ مجموعه دانشگاه علوم پزشکی تبریز تقدیر کرد. سردار دکتر زارع جانشین رئیس سازمان پدافند غیرعامل گفت: سرعت، دقت و هماهنگی اورژانس 115 دانشگاه علوم پزشکی کم نظیر بود و به سرعت اقدامات تریاژ، برپائی بیمارستان صحرائی و جابجائی بیماران با اتوبوس آمبولانس  اقدامات درمانی و انتقال به مراکز درمانی را به خوبی انجام داد.
دکتر کریمی نیا مدیرکل بهداشت سازمان پدافند غیرعامل نیز در پایان این مانور اظهار داشت: حرفه ای ترین رفتار در مانورهای سالهای اخیر در کشور را در بیمارستان امام رضا تبریز دیدم و اقدامات لازم برای بیمارانی که توسط اورژانس به این مرکز درمانی انتقال یافته بودند با کیفیت خوب اجرا شد و بیمارستان سیار مرکز مدیریت حوادث  در نزدیکی اورژانس برای ایزوله نگهداشتن افراد و افزایش ظرفیت برپا بود. وی افزود:اورژانس 115 هم با اقدامات سریع و تخصصی و برپائی بیمارستان  سیار در محوطه مدرسه اقدامات ارزنده ای را در حداقل زمان برای طیف وسیعی از بیماران انجام داد.
 
 
دکتر میرکتولی معاون آموزشی و رئیس اداره پدافند غیرعامل سازمان اورژانس با ابراز خرسندی از انجام  کارهای تیمهای درمانی در این رزمایش ابراز داشت: برپائی AMP در بیمارستانهای سینا و امام رضا (ع)و هماهنگی فوق العاده کارگروهها از نقاط قوت این رزمایش منحصر به فرد بود و کارگروه سلامت در حوادث و پدافند غیر عامل بی نظیر عمل کرد و این نشان دهنده اینست که اقدامات و تمرینها در حوزه بحران و پدافند در این دانشگاه  فعال و پویا می باشد
دکتر صومی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز با بیان نقاط قوت این رزمایش گفت: قرارگاه زیستی تیمهای بهداشتی درمانی و اعضای کارگروههای سه گانه که مسئولیت آنها با دانشگاه بود به نحو احسن عمل کردند و چارت فرماندهی HICS بیمارستان سینا، امام رضا (ع)فعال شد. EOC دانشگاه در زمان استاندارد فعال و تیمهای ارزیاب معاونتهای غذا دارو، بهداشت، اورژانس، EOC به محل حادثه اعزام شدند و اقدامات مطلوب را انجام دادند.
دکتر صومی در پایان ابراز امیدواری کرد: با همکاری سازمان پدافند غیر عامل ، سازمان اورژانس کشور، مرکز توکسیکولوژی، انباراستراتژیک داروئی ، ساختمان پدافندغیرعامل و مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی که اقدامات  اولیه آنها انجام شده احداث و به بهره برداری برسد و دغدغه هرروز من که داشتن این امکانات دردانشگاه علوم پزشکی  تبریز است.
لازم به ذکر است در کل 850 بیمار در سه شهر تبریز، سراب، مرند تحت اقدامات درمانی قرار گرفتند و 150 نفر به
مراکز درمانی انتقال یافتند.
گفتنی است در این رزمایش بزرگ  همزمان و با هماهنگی EOC دانشگاه در سه منطقه (بیمارستان سینا ،بیمارستان امام رضا(ع)،مدرسه شهید مدنی،بیمارستان سیار توسط اورژانس  در سریعترین زمان ممکن برپا شد و علاوه بر ایزوله  نگه داشتن بیماران از شلوغی محوطه اورژانس بیمارستان جلوگیری شد.
پیشنهادات:
مانور سالانه جهت افزایش هماهنگی و به روزرسانی توانمندی اجرا شود.
کاهش ترافیک محل حادثه در تمامی بحرانها و عدم ورود افراد غیر درمانی در فیلدهای بحران.











  • نوشته شده
  • توسط علی احمد ی نیا
نظرات شما
captcha refresh